Gegeven seminars

De volgende seminars heeft SMCI de afgelopen periode georganiseerd:

Dit seminar is gegeven op 16-11-2012
De afgelopen tijd vinden er in hoog tempo grote veranderingen plaats, de economie staat onder grote druk alsmede de bedrijfsresultaten. Bedrijven moeten inspelen op deze veranderingen, efficiency en productiviteit moeten verbeteren. Een reorganisatie bedenken is één, maar de reorganisatie uitvoeren is heel wat anders. Uit diverse onderzoeken blijkt dat meer dan 50% van de reorganisaties, inclusief continu-verbeterprogramma's (zoals o.a. TPM, Lean Manufac-turing, Six Sigma), niet het beoogde resultaat oplevert. Wat gaat er hierbij fout?

Lees meer: Valkuilen bij de implementatie van efficiency en productiviteitsverbetering

Dit seminar is gegeven op 07-09-2012
Hoe bepaal je de toegevoegde waarde van medewerkers binnen administratieve processen en hoe efficient zijn deze processen? Wat is de directe productiviteit van de medewerkers?

Lees meer: Toegevoegde waarde van medewerkers binnen administratieve processen

Dit seminar is gegeven op 01-06-2012
Produceert u op order? Wat zijn uw levertijden en hoe hoog zijn uw voorraden en tussenvoorraden? Wat is uw productiedoorlooptijd en wat is uw werkelijke levertijd? Hoe hoog is de indirecte productiviteit in uw organisatie? Hoe hoog is uw work in progress? Dit zijn een aantal vragen waarop is ingegaan in een simulatiespel tijdens een ochtendseminar.

Lees meer: Lean Thinking, Lean Manufacturing

Contact

SMCI
(per 1 april verhuisd naar)
Wilhelminaplein 1
3072 DE Rotterdam
The Netherlands

Tel.: +31 10 313 2509
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorheen:
Ringdijk 458
2983GS Ridderkerk